2015 YILI TEMMUZ AYI MECLİS KARAR ÖZETİ

DİNAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

2015 YILI TEMMUZ AYI MECLİS KARAR ÖZETİ

KARARIN TARİHVE SAYISI MECLİS KARAR ÖZETİ
01.07.2015-37 NİP:13250 – UİP : 13251 numaralı İmar planımızda  L24-d-19-d-1-c / L24-d-19-d-1-d / L24-d-19-d-4-b imar paftasında bulunan alan için hazırlanan imar plan tadilatının ve İmar Komisyon raporunun kabul edilmesine Meclis Üyelerinden İsmet YILDIZ’ın çekimser, diğer katılan üyelerin kabul oylarıyla oy çokluğu ile karar verildi.
01.07.2015-38 İlçemizde Jeotermal kaynak su araması çalışması ile ilgili Afyon Kocatepe Üniversitesi Jeotermal-Mineralli Sular ve Maden Kaynakları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ile işbirliği yapılmasına bu çalışma kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi Döner Sermayesine 75.000,00 TL ücret aktarılmasına, çalışma süresince İlçemizde görev yapacak üniversite personelinin konaklama ve iaşe bedellerinin belediyemiz tarafından ödenmesine bu konuda Afyon Kocatepe Üniversitesi Jeotermal-Mineralli Sular ve Maden Kaynakları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ile protokol yapmak üzere 5393 sayılı Belediye Kanunun 38. maddesinin (g) maddesi gereğince Belediye Başkanı Sayın Saffet ACAR’a tam yetki verilmesine oy birliği ile karar verildi.