2015 YILI ARALIK AYI MECLİS KARAR ÖZETİ

VE SAYISI

MECLİS KARAR ÖZETİ

02.12.2015-58

Belediyemiz Gelir ve Gider Bütçesine 5018 Sayılı Kamu Yönetimi ve Kontrol Kanunu 20. maddesi ve  Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 37. maddesi gereğince 1.000.000,00 TL ek bütçe yapılmasına Meclis Üyelerinden İsmet YILDIZ – Hamdi DEMİRAY – Osman ÇELİK ve Osman DUMAN’ın ret, diğer katılan üyelerin kabul oylarıyla oy çokluğu ile karar verildi.

02.12.2015-59

A-)İlçemiz Suçıkan Mevkiinde mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığına ait alanda yapılacak olan imar planı değişikliğinin Belediyemiz İmar Komisyonuna havale edilmesine Meclis üyelerinden İsmet YILDIZ-Osman ÇELİK ve Hamdi DEMİRAY’ın çekimser, diğer katılan üyelerin kabul oylarıyla oy çokluğu ile karar verildi.

B-) İlçemiz İstasyon Mahallesi, Hüyük Mevkii’nde kayıtlı Ada No: 189- Parsel No: 82’yi kapsayan alanda yapılacak olan imar planı değişikliğinin Belediyemiz İmar Komisyonuna havale edilmesine, Meclis üyelerinden İsmet YILDIZ-Osman ÇELİK ve Hamdi DEMİRAY’ın çekimser, diğer katılan üyelerin kabul oylarıyla oy çokluğu ile karar verildi.

02.12.2015-60

İlçemiz Bağlar Mahallesinde 2. Divan Sokak ve Celal TOKÖZ Sokağın kesiştiği alanda yeni oluşan sokağa TELLİ SOKAK isminin verilmesine, Meclis üyelerinden İsmet YILDIZ-Osman ÇELİK ve Hamdi DEMİRAY’ın çekimser, diğer katılan üyelerin kabul oylarıyla oy çokluğu ile karar verildi.