2016 YILI AĞUSTOSAYI MECLİS KARAR ÖZETİ

VE SAYISI

MECLİS KARAR ÖZETİ

03/08/2016-48

NİP:128-4 / UİP: 130-5 İlçemiz İncirli Mahallesi 145 ada 22 parsel ve güneyinde yer alan yaklaşık 18 hektarlık alanda ilgili kurum ve kuruluşlardan alınan görüşlerde dikkate alınarak eğitim ve konut arsası üretimi amacıyla hazırlanan imar planı tadilatının onaylanmasına, Belediyemiz Meclis Üyelerinden İsmet YILDIZ’ın çekimser diğer katılan üyelerin kabul oylarında oy çokluğu ile karar verildi.

03/08/2016-49

İmar Planında tadilat yapılmasına dair üç ayrı alanda zabıtlarda yazılı olan İmar Planı Değişikliği Açıklama Raporlarının Belediyemiz İmar Komisyonuna havale edilmesine oy birliği ile karar verildi.

03/08/2016-50

Mevcut pazar yerinin bulunduğu alanda yeni modern bir pazar yeri projesi ve ihale iş ve işlemlerinin İller Bankası A.Ş. tarafından yapılmasına, hizmet bedelinin ise Belediyemiz İller Bankası payından kesilmesine, bu konuda İller Bankası A.Ş. ile yapılacak olan sözleşmeyi imzalamak üzere Belediye Başkanı Sayın Saffet ACAR’a tam yetki verilmesine oy birliği ile karar verildi.