2016 YILI ARALIKAYI MECLİS KARAR ÖZETİ

VE SAYISI

MECLİS KARAR ÖZETİ

07/12/2016-69

Belediyemize ait Mezbehane ve eklentilerinin 15 yıllık süreyle kiraya verilmesine Meclis üyelerinden Sami SOYTÜRK,Nejdet ÖZCAN, Derviş Ali DUMAN, Abbas ÇETİN, Metin ZEYBEK, Hamdi DEMİRAY, Osman ÇELİK, Osman DUMAN ve İsmet YILDIZ’ın RET  diğer katılan üyelerin kabul oylarıyla oy çokluğu ile ret edildi.

07/12/2016-70

Mülkiyeti Ahmet GÖNÜLLÜ’e ait İlçemiz İstasyon Mahallesi Tapunun 25 pafta 129 ada 37 parselde bulunan 38.m2 lik alanın kamulaştırma işleminin yapılmasına, Meclis üyelerinden, Hamdi DEMİRAY,İsmet YILDIZ ve Osman DUMAN’ın ret diğer katılan üyelerin kabul oylarıyla oy çokluğu ile karar verildi. s

07/12/2016-71

2015 yılı nüfus sayımına göre nüfus kriteri dikkate alınarak belediyemizin Aksa Afyon Doğalgaz Dağıtım A.Ş’ye % 0,7 oranında ortak olunmasına 5393 sayılı belediye kanunun 38.G Maddesi gereğince Aksa Afyon Doğalgaz Dağıtımı şirketi ile sözleşme yapmak üzere belediye başkanı Saffet ACAR’a yetki verilmesine, Belediyemizin Aksa Afyon Doğalgaz Dağıtım şirketini yönetim kurulunda Afyonkarahisar Belediyesinin temsile yetkili kılınması oy birliği ile karar verildi.

07/12/2016-72

Belediyemize ait 03 FD 003 Plakalı Yavuz Marka 1985 Model İtfaiye Arazöz’ün Kardeş Kent ilişkisi kurduğumuz Senirkent Belediyesine hibe olarak verilmesine, katılan Meclis Üyelerinin oy birliği ile karar verildi.