2016 YILI HAZİRAN AYI MECLİS KARAR ÖZETİ

VE SAYISI

MECLİS KARAR ÖZETİ

01.06.2016-39

İlçemiz Gençali Köyü, Tapunun L24D-22A  nolu paftası, 232 nolu parsel numarada bulunan taşınmaz için hazırlanan mevzi imar planının Belediyemiz İmar Komisyonuna havale edilmesine oy birliği  ile karar verildi.
01.06.2016-40 Dere Mahallesi isminin BOMBACI MEHMET ÇAVUŞ MAHALLESİ olarak değiştirilmesine Meclis Üyelerinden Hamdi DAMİRAY, Osman ÇELİK ve Osman DUMAN’ın çekimser diğer katılan üyelerin kabul oylarıyla oy çokluğu ile karar verildi.
01.06.2016-41 İlçemiz Adliye Mahallesi Canefe Sokak isminin değişikliği ile Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi içi cadde ve Sokak isimlerinin verilmesi ve ayrıca Dörtyol Mahallesinde yeni oluşan sokağa Meclis zabıtnamesinde belirtildiği üzere  isim verilmesine karar verildi.