2016 YILI ŞUBAT AYI MECLİS KARAR ÖZETİ

VE SAYISI

MECLİS KARAR ÖZETİ

03.02.2016-11

NİP:17464 – UİP:17465 numaralı,  İlçemiz İstasyon Mahallesi, Hüyük Mevkii’nde kayıtlı Ada No: 189- Parsel No: 82’yi kapsayan alan için hazırlanan imar plan tadilatının ve İmar Komisyon raporunun kabul edilmesine Meclis üyelerinden Hamdi DEMİRAY, Osman ÇELİK, Selahattin DUMAN, İsmet YILDIZ ve Osman DUMAN’ın ret, katılan diğer üyelerin kabul oylarıyla  oy çokluğu ile karar verildi.

03.02.2016-12

İlçemiz İtfaiye Mahallesi Barış Sokak ve Oduncular Sokağın arasında yeni oluşan yolun bulunduğu sokağa ÖZKARTAL SOKAK isminin verilmesine oy birliği ile karar verildi.
03.02.2016-13

Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere Cenaze Yıkama Aracı olarak kullanılmak üzere 1 Adet Kamyonet ve yine Belediyemiz Kanalizasyon Hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 Adet Vidanjör satın alınmasına, Meclis Üyelerinden İsmet YILDIZ’ın ret, diğer katılan üyelerin kabul oylarıyla oy çokluğu ile karar verildi.
03.02.2016-14 Belediyemiz tarafından Hollanda’ya yapılan teknik inceleme ve gözlemleme gezisi ile ilgili, Belediye Meclisine bilgi verildi.
03.02.2016-15 İlçemizde faaliyet gösteren Esnaflardan kaldırım ve yol işgali yapanlara Zabıta Müdürlüğünce yazılı tebligatlarla ihtarname verilmesine ve gereğini yerine getirmeyen esnaflar hakkında  cezai iş ve işlemlerin yapılmasına ve bir sonraki Meclis toplantısında konu hakkında Zabıta Müdürlüğünce Belediye Meclisine bilgi verilmesine oy birliği ile karar verildi.