YÖREMİZİN ÜNLÜ TÜRKÜSÜNE KLİP ÇEKİLDİ

• 03 Nisan 2017
YÖREMİZİN ÜNLÜ TÜRKÜSÜNE KLİP ÇEKİLDİ

Dinar Belediyesi tarafından organize edilen Uluslararası Marsyas Kültür Sanat ve Müzik Festivalinde sahne alan Dinarlı Hemşehrimiz Müzik Öğretmeni ve Müzisyen Ali Kurtuluş Şaylı tarafından ilçemizde klip çekimi yapıldı.

Nazım Çelik Yönetmenliğinde Müzisyen Ali Kurtuluş Şaylı tarafından ilçemizin ünlü türküsü “Cevizin Yaprağı Dal Arasında” isimli türküye klip çekimi yapıldı. Yapılan klip çalışmalarını Belediye Başkanı Saffet Acar’da yakın takip etti. Cevizin Yaprağı Dal Arasında ki türkümüzün klip çalışmaları; Suçıkan Park tesisleri, Dinar Belediyesi Hizmet Binası önü ve tren garı alanlarında yapıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Raif ÖZTÜRK Raif ÖZTÜRK dedi ki:

İlçemizin tanıtımı adına son derece önemli olan bu kültür olayına öncülük eden Belediye Başkanımız Saffet Acar ve ekibine ilçemiz adına teşekkür ediyor, Dinarlı Sanatçı kardeşimizi de kutluyorum. Raif ÖZTÜRK