0-Dinar Belediye Spor- Emirdağ Spor-0

• 10 Kasım 2019
0-Dinar Belediye Spor- Emirdağ Spor-0

Afyonkarahisar Süper Amatör Liginin 7. Haftasında Dinar Belediye Spor Kulübümüz bugün saat 14:00’da Emirdağ Spor ile karşı karşıya geldi.

Dinar Belediye Sporumuz sahada çok iyi bir oyun sergiledi. Yoğun bir seyirci desteği ile maça çıkan takımımız birçok gol pozisyonuna girdi. Girdiği pozisyonlarda sonuç bulamayan takımımız sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.

Maçı izlemeye; Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Dinar Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, Dinar Belediye Spor Kulübü Başkanı Fahri Gündüz, Emirdağ Spor Kulübü Başkanı Süleyman Kocabıçak, Dinar Belediye Spor yönetimi ve kıymetli sporsever vatandaşlarımız geldi.