15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı Belli Oldu

• 13 Temmuz 2018
15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı Belli Oldu

15 Temmuz Hain darbe girişiminin 2. Yılında Dinar’a düzenlenecek olan anma programı belli oldu.

Dinar Kaymakamlığı tarafından organize edilecek olan program 13 Temmuz 2018 Cuma günü Hükümet konağı içerisinde bulunan alanda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü resim sergisinin açılışıyla başlayacak.

Cuma Namazında Merkez Ulu Cami’nde Dinar İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan program dahilinde şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunacak.

Dinar Belediyesinin de her türlü desteği vereceği anma programı aşağıdaki şekilde gelişecek.

14 TEMMUZ 2018 CUMARTESİ

Cumartesi Akşamından itibaren ilçemizde bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşların bayraklarla donanması

15 TEMMUZ PAZAR

Saat