15 Temmuz Sergisi Açıldı

• 13 Temmuz 2018
15 Temmuz Sergisi Açıldı

Dinar’da Hain darbe girişiminin ikinci yılında Dinar Halk Eğitim Merkezi tarafından ilçe hükümet konağı içerisinde bulunan alana 15 Temmuz Fotoğraf sergisi açıldı.

Dinar HEM Müdürü Gültekin Koçer ve ekibi tarafından sergilenen fotoğraf sergisinin açılışını İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Merttürk ve İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Küpeli gerçekleştirdi.

Açılan sergide Anadolu Ajansı tarafından 15 Temmuz akşamı çekilmiş fotoğraflar yer aldı. Milli duyguların kabardığı fotoğraf sergisinde duygulu anlar yaşandı.