2014 Yılında programa alınan ve 2015 yılında uygulanacak olan..

• 06 Şubat 2015
2014 Yılında programa alınan ve 2015 yılında uygulanacak olan..

liseist01

2015 YILI PROGRAMI İÇİN YERİNDE İNCELEME YAPILDI

2014 Yılında programa alınan ve 2015 yılında Dinar Belediyesi tarafından uygulanacak olan kamulaştırma ve yol genişletme çalışması için yerinde inceleme yapıldı.

Başkan Saffet Acar İstasyon (Lise) Caddesinde 2015 yılı programında uygulanacak olan kamulaştırma ve yol genişletme çalışması öncesinde İmar ve Şehircilik Müdürü Mestan Gürgün ve Fen İşleri Müdürü Ali Özdemir ile birlikte incelemelerde bulundu. Alınan bilgiye göre, kamulaştırma sonrasında bölgede bulunan binaların hizası, Öğretmenevi binası hizası doğrultusuna getirileceği öğrenildi. Öğretmenevi ve Sağlık Meslek Lisesi arasında bulunan su kanalının üzeri kapatılarak tek yönlü yol yapılacağı, 2015 yılı içinde İstasyon (Lise) Caddesi üzerinde bulunan yolun altyapısı tamamlanarak yol yapım işleminin tamamlanacağı Fen İşleri Müdürlüğü İnşaat Teknikeri Ertuğrul Tunçoğlu tarafından belirtildi.

liseist02 liseist05 liseist04 liseist03

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. NİHAT KARAAĞAÇ dedi ki:

Akasyalar için ne düşünüyorsunuz?