• 12 Temmuz 2015

ÇOCUKOYUNVEFİTNES (1)

2015 YILI ÇOCUK OYUN PARKLARI VE FİTNES KURULUMLARI

Dinar Belediyesi fen işleri müdürlüğü tarafından 2015 yılı çocuk oyun parkları ve fitnes spor antrenman aletleri kurulumları belirlenen alanlara monte edildi.

Belediye fen işleri müdürlüğü tarafından ilçemiz; Bağlar Mahallesi Akar Sokak, Korubaşı Mahallesi Çağdaş Evler önü, Yeni Mahalle Cami arkası, Dörtyol Mahallesi Öğretmen Evleri önü ve Aziz Park karşısı, Pancar Mahallesi Gönül Sokak,Ilıca Mahallesi Cengiz Topel Okulu karşısı, Korubaşı Mahallesi Özyuvam içi ve Santral Mahallesi Atatürk Okulu yanına olmak üzere toplam 9 adet çocuk oyun parkı kurulmuştur.

Çocuk oyunları parkları dışında ise fitnes spor antrenman aletleri kurulumları Bağlar Mahallesi, Üçlerce Mahallesi ve Pancar Mahallesinde yapılmıştır. Kurulum yapılan alanların çevre düzenlemesi fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından yapılacağı öğrenildi.

ÇOCUKOYUNVEFİTNES (2) ÇOCUKOYUNVEFİTNES (3)

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Ozan Güler dedi ki:

Çocuk oyun parkları çok önemli bir husus. Bu konuda gerekli yenilemelerin yapılması ve çocuk oyun parkı ekipmanlarının sık sık kontrol edilmesi ve eksiklerinin giderilmesi gerekli. Bu hususta hizmet veren bir çok firma mevcut; tüm yetkilileri bu konuda duyarlılığa davet ediyorum. Çocuk parkı yenileme hizmeti yapan firmalardan birinin web sitesi; http://www.kocakpark.com
    Saygılar