29 EKİM CUMHURİYET KONSERİNE İLGİ YOĞUN OLDU

• 30 Ekim 2017
29 EKİM CUMHURİYET KONSERİNE İLGİ YOĞUN OLDU

Dinar Belediyesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuarı iş birliği ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel
Cumhuriyet Konseri “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” isimli konser etkinliği düzenlendi.

Cumhuriyet Konseri öncesinde Belediye Başkanı Saffet Acar koordinatında belediye hizmet binası önünde havai fişek gösterisi düzenlendi. Yapılan gösteri sonrasında belediye bandosu öncülüğünde meşaleler ile birlikte “Cumhuriyet kortej yürüyüşü” gerçekleşti. Kortej yürüyüşüne ise ilçemizden çok sayıda vatandaş katıldı. Programa katılan tüm vatandaşlara şemsiye ve Türk Bayrağı dağıtıldı.