30 Yıllık Muhtar’a Başkan Acar’dan Plaket

• 11 Şubat 2019
30 Yıllık Muhtar’a Başkan Acar’dan Plaket

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Suçıkan Mahallesinde 30 yıllık muhtarlık yapan Muhtar Ali Er’e plaket verdi.

Dinar Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen törende konuşan Başkan Acar, “İlçemiz Suçıkan Mahallesi muhtarlığında 30 yıl süreyle yapmış olduğunuz başarılı, özverili ve örnek hizmetlerinizden dolayı tebrik eder, emeklilik yaşamınız boyunca sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür dilerim.” dedi.

Muhtar Ali Er ise Başkan Acar’a teşekkür ederek, son 10 yılda belediye ile gayet uyumlu bir şekilde çalıştıklarını, muhtarlığı boyunca kendisini her zaman destekleyen, başta mahalle sakinlerine, bütün kamu kurum ve kuruluşlara, dinar belediyesine sonuz teşekkürlerini sunduğu söyledi.