800 TOKİ Konutunun Kura Çekimi Yapıldı

• 06 Eylül 2018
800 TOKİ Konutunun Kura Çekimi Yapıldı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Fatih Mahallesine yapılan 800 adet toplu konutun kura çekimi yapıldı.

Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen 800 adet toplu konutun kura çekim törenine, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Merttürk, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, TOKİ emlak Dairesi Başkanı Dursun Baştürk katıldı. İlk kura çekilişini noter huzurunda ve vatandaşların önünde Milletvekili Ali Özkaya, İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Merttürk, TOKİ Emlak Daire Başkanı Dursun Baştürk ve TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca gerçekleştirdi.

Program kura çekilişlerinin ardından sona erdi.