ACAR BİR MESAJ YAYINLADI

• 22 Kasım 2017
ACAR BİR MESAJ YAYINLADI

Belediye Başkanı Saffet Acar’ın 22-27 Kasım tarihlerini içine alan ağız ve diş sağlığı haftası mesajı

Türkiye’de 22 Kasım tarihi Diş Hekimliği günü olarak, 22-27 Kasım tarihleri arası Ağız ve Diş Sağlığı haftası olarak kutlanmaktadır. İnsanların mutlu ve huzurlu hayat sürmeleri sağlıklı olmalarına bağlıdır. Ağız ve diş sağlığının yaşam kalitesinin önemli bir etmeni olması nedeniyle özellikle çocukluk yaşlarından itibaren bilincin verilmesi gerekmektedir. Diş hekimlerimize bu konuda çok önemli görev düşmektedir. Bu vesileyle Diş Hekimlerimizin Bu önemli gün ve haftalarını en içten duygularımla tebrik ediyor diş hekimlerimize sağlık ve başarı dolu bir meslek hayatı diliyorum.

Saffet Acar

Dinar Belediye Başkanı