ACAR, ÇUKUR DİZİSİNİN ÜNLÜ OYUNCUSU ERCAN KESAL İLE GÖRÜŞTÜ

• 01 Aralık 2017
ACAR, ÇUKUR DİZİSİNİN ÜNLÜ OYUNCUSU ERCAN KESAL İLE GÖRÜŞTÜ

Geçtiğimiz hafta İstanbul’da Evde Bakım Derneği tarafından Beşiktaş Belediyesi Ev sahipliğinde düzenlenen 4.Ulusal ve Uluslararası Katılımlı Evde Bakım ve Sağlık kongresi için konuşmacı olarak davet edilen Dinar Belediye Başkanı Saffet ACAR ve  Gerontologlar Derneği Başkanı Faruk Yaşar Gürdal; kongre kapsamında Çukur dizisinde İdris KOÇOVALI’ yı canlandıran oyuncu  Ercan KESAL ile görüştü.

Kariyerine doktor olarak başlayan oyuncu Dr. Ercan Kesal; Saffet Acar’a projelerinden dolayı teşekkür ederken; Dinar için; yaşlılık hizmetleri konusunda örnek çalışmalar yapan bir belediye başkanı olduğundan dolayı Dinarlıların çok şanslı olduğu belirtti.

Belediye Başkanı Saffet ACAR ise; Evde Bakım kongresinde amaçlarının hem Dinar’ı tanıtmak hem de diğer belediyelere örnek olmakla birlikte yeni projelere yol gösterecek bir çok isimle tanıştığını belirtirken; bunlardan en önemlisinin ünlü oyuncu ve doktor Ercan Kesal olduğunu aktardı.