ACAR, İslam Aleminin Beraat Kandilini Kutladı

• 30 Nisan 2018
ACAR, İslam Aleminin Beraat Kandilini Kutladı

Dinar Belediye Başkanı Saffet ACAR, İslam aleminin beraat kandilini kutladı

Ramazan ayının müjdeleyicisi ve dinimizin önemli bir gecesi olan, kurtuluş, af ve arınma manasına gelen beraat gecesi, aynı zamanda manevi hayatımızın yıllık muhasebesini yapacağımız, hesap verme şuuruyla suç ve yanlışlardan kaçınarak, Yüce Yaratıcının sonsuz Rahmet ve Merhametine iltica edeceğimiz bir gecedir. Bu gecenin manevi atmosferinde, idrak edeceğimiz dini duyguların yoğunluk kazandığı yardımlaşma dayanışma hislerinin artarak yoğunlaştığı beraat kandilinde sevgi barış kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni eder tüm İslam aleminin beraat gecesini kutlarım.

Saffet ACAR

Dinar Belediye Başkanı