• 22 Mart 2015

11olaganmhp4

ACAR, MHP’NİN 11. OLAĞAN BÜYÜK KONGRESİNE KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisinin 11. Olağan Büyük Kurultayı, Ankara Arena Spor Salonunda 21 Mart 2015 Cumartesi günü saat 09.30’da gerçekleşti. Yapılan kurultaya Türkiye’nin dört bir tarafından on binlerce partili katıldı. Yaklaşık 12 Bin kişi Ankara Arena Spor Salonunu doldururken, binlerce kişi de kongreyi dışarıdan takip etti.

“Bizimle Yürü Türkiye” çağrısı ile düzenlenen Milliyetçi Hareket Partisinin 11. Olağan Büyük Kurultayına ilçemiz Dinar’dan; Belediye Başkanı Saffet Acar, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Öncül Kazancı, MHP Dinar İlçe Başkanı İbrahim Acar, milletvekili aday adayları; Tuğrul Açıkkol, Av. Ramazan Zeybek, Salih Güneş ve Dinar MHP ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

MHP’nin kurultayında oylama işlem sonucunda Dr. Devlet Bahçeli, 1160 oyun 1149’unu alarak MHP’nin yeniden Genel Başkanı seçildi.

Belediye Başkanı Saffet Acar, Milliyetçi Hareket Partisinin 11. Olağan Büyük Kurultayında MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural ve Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz ile görüşerek temaslarda bulundu.

11olaganmhp1

11olaganmhp2  11olaganmhp3

11olaganbahceli

11olaganmhp5 11olaganmhp8 11olaganmhp7 11olaganmhp6