• 20 Temmuz 2015

başkanpersonelbayramlaşmasıbinaiçi (0)

ACAR TÜM PERSONELİN BAYRAMINI KUTLADI

17 – 19 Temmuz Ramazan Bayramı tatili sonrasında Pazartesi günü mesainin başlamasıyla birlikte Belediye Başkanı Saffet Acar, belediye hizmet binasında ki tüm birimlere ziyarette bulunarak personelin bayramını kutladı.

Acar personele çalışmalarında başarılar diledi. Acar ayrıca Belediye hizmet binasında yer alan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Dinar Halk Sağlığı Merkezinde görev yapan ve su tahakkuk ta bulunan vatandaşlarında bayramını kutladı. Başkan Acar daha sonra Belediye İş Atölyesi Amirliği ve İtfaiye Amirliğine de giderek personelin bayramını kutladı.

CGR_3697

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. NİYAZİ YILMAZ dedi ki:

sayın başkanımızdan fazla zaman kaybetmeden muhtarlarlada bayramlaşma yapmasını diler iz muhtarlar adına en taze muhtar niyazi yılmaz