ACAR’IN TALİMATI İLE TÜM BİRİMLERDE ÇALIŞMA BAŞLADI

• 06 Ocak 2015
ACAR’IN TALİMATI İLE TÜM BİRİMLERDE ÇALIŞMA BAŞLADI

Etkili olan kar yağışı sonrasında Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatı ile belediyede bulunan tüm birimlerde kar temizleme çalışmaları başladı.

5 Ocak 2015 Pazartesi akşamı ile birlikte başlayan, gecenin ilerleyen saatlerinde tipi’ye dönen kar yağışı ile birlikte çalışmalar gece boyu sürdü. Sabahın erken saatlerinde belediye ekip ve iş makineleri ile çalışmalar kaldığı yerden devam etti. Başkan Saffet Acar’ın takibi, Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek’in koordinatıyla fen işleri müdürlüğü, zabıta müdürlüğü ve iş atölyesi amirliği ekipleri ve araçları ile ilçenin dört bir tarafından kar temizleme çalışmaları yapılıyor. Ekipler tarafından ilçemizde bulunan Dinar Devlet Hastanesi, 112 Acil istasyonu ve Toki başta olmak üzere ilçe merkezinde bulunan yollarda tuzlama ve kaldırımlarda temizlik çalışmaları yapılıyor. Grup olarak ayrı yerlerde yapılan çalışmaları Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek yerinde takip ediyor.

karblt1 karblt10 karblt9 karblt8 karblt7 karblt6 karblt5 karblt4 karblt3 karblt2

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 6 YORUM
  1. Cemre Rabia dedi ki:

Sevgili başkanım allah başımızdan eksik etmesin sizi

2. Berat dedi ki:

Başkanım allah sizden razı olsun başımızdan eksik olma

3. Emir dedi ki:

belediyemize ve personelimize başarılar ellerinize sağlık

4. İbrahim dedi ki:

Başarılarınızın devamı dileklerimle

5. Zeynep dedi ki:

Allah razı olsun