AKŞENER “BİZ AĞABEY KARDEŞİZ” ACAR İYİ PARTİ’YE GEÇTİ

• 13 Kasım 2017
AKŞENER “BİZ AĞABEY KARDEŞİZ”  ACAR İYİ PARTİ’YE GEÇTİ

AKŞENER “BİZ AĞABEY KARDEŞİZ”

ACAR İYİ PARTİ’YE GEÇTİ

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, geçtiğimiz aylarda Milliyetçi Hareket Partisinden istifa etmesinin ardından Ankara’da gerçekleştirilen tören ile İYİ Parti’ye geçti.

Başkan Acar’a rozetini düzenlenen İyi Parti Genel Merkez binası açılış töreninde parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı. Başkan Acar, geçtiğimiz aylarda ilçede gerçekleştirilen tören ile beraberindeki 60’a yakın kişi ile MHP’den istifa etmişti. Başkan Acar, istifasının ardından İyi Partiye geçti. Başkan Acar’a rozetini ise katıldığı Ankara’nın Çankaya ilçesinde gerçekleştirilen İyi Parti Genel Merkez binası açılışında Genel Başkan Meral Akşener taktı. Rozet takdimi esnasında Genel Başkan Akşener şu konuşmayı gerçekleştirdi; “Saffet Acar’a teşekkür ediyorum ama dün ben ona “ağabey” diyordum, yarında ağabey demeye devam edeceğim. O da bana “bacım” diyordu, şimdi “Sayın genel başkanım” diyor, bende farkında olmadan estağfurullah diyormuşum. Dolayısıyla biz ağabey kardeş olmaya devam edeceğiz” diyen Akşener, Başkan Acar’a teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Raif ÖZTÜRK Raif ÖZTÜRK dedi ki:

HAYIRLI OLSUN…bAŞARILAR.

2. Raif ÖZTÜRK Raif ÖZTÜRK dedi ki:

HAYIRLI OLSUN….