Altyapı Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

• 20 Mayıs 2019
Altyapı Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Dinar Belediyesi Su ve Kanalizasyon Amirliği altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın talimatları ile ilçemiz Hürriyet Mahallesi Gerenlik Caddesinde bulunan 2. 3. ve 4. Mevlana sokakların devamına 500 metre Q300’lük korige borularla ilave kanalizasyon hattı için çalışmalara başlandı. Hat döşeme çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk, Fen İşleri Müdürü Ertuğrul Tunçoğlu ve İnşaat Teknikeri Ali Özdemir tarafından yerinde takip ediliyor. Yapılan çalışmalarla ilgili Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk yaptığı açıklamasında; “İlçemiz yeni sanayi sitesinde başladığımız kanalizasyon hattı ve altyapı çalışmaları Hürriyet Mahallesinde devam ediyor. Hürriyet Mahallesi Gerenlik Caddesi 2. 3. ve 4. Mevlana sokaklarına ilave yeni 500 metre kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladık. Amacımız ilçemizde altyapıyı sorunsuz hale getirmek, bunun için çalışmaları yerinde inceleyerek takip ediyoruz.” dedi.

Kanalizasyon hattı döşeme işlemi akabinde belediyemiz araçları ile kazı alanı kapatılarak yol eski haline getiriliyor.