Bando Astsubay Okuluna Öğrenci Hazırlıyorlar

• 06 Temmuz 2018
Bando Astsubay Okuluna Öğrenci Hazırlıyorlar

Dinar Belediye Bandosu, Milli Savunma Üniversitesi Bando Astsubay Meslek Yüksekokuluna öğrenci hazırlıyor.

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatı ile Belediye Bando Şefi Yıldırım Bayezid Gürer ve Şef Yardımcısı Cemal Öztürk, bando astsubay mülakatlarına girecek olan Dinarlı öğrencilere nota solfej okuma, enstrüman bilgisi, duyulan sesi ve ritim söyleme dersi veriyor. Dersler Dinar Belediye Bandosu çalışma salonunda, hafta içi her gün günde iki saat olmak üzere Milli Savunma Üniversitesi Bando Astsubay Meslek Yüksekokulu mülakat tarihine kadar devam edeceği bildirildi.