Başkan Acar 55 Uzman Çavuşu Eğitim Yerlerine Uğurladı

• 21 Eylül 2018
Başkan Acar 55 Uzman Çavuşu Eğitim Yerlerine Uğurladı

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ilçeden Uzman Çavuşluk eğitimine katılacak olan 55 kişiyi otogardan uğurladı.

Yurdun çeşitli bölgelerine eğitim için aileleriyle birlikte uğurlanan Uzman Çavuş adayları güle oynaya birliklerine teslim olmak için yola çıktılar. Ülkenin çeşitli bölgelerinde Uzman Çavuş olarak görev alacak olan 55 Dinarlı genç için sağ salim eğitimlerini tamamlamalarını temenni eden Başkan Acar burada yaptığı uğurlama konuşmasında şunları söyledi, “Dinar’ımızın gururu, memleket sevdalısı 55 gencimizi uğurlamanın sevinci içerisindeyiz. Sizlerin görevlerinizi en iyi şekilde yerine getireceğinize sonuna kadar inanıyoruz. Ailelerinizle birlikte ilçemizde sizin başarılarınızla gurur duyacağız. Her zaman sizlerin yanındayım, arkasındayım, bizler sizlere minnettar kalacaktır” dedi.

Belediye Başkanı Saffet Acar, Uzman Çavuş adaylarına, görevlerinde başarılar dileyerek, ailelerini tek tek kutladı.