BAŞKAN ACAR DİNAR SPOR İLE BİR ARAYA GELDİ

• 06 Nisan 2018
BAŞKAN ACAR DİNAR SPOR İLE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar Spor ile bir araya gelerek istişarede bulundu.

Başkan Saffet Acar, Dinar Spor Kulüp Başkanı Muammer Mazlum, yönetim kadrosu ve genç futbolcularla suçıkan park tesislerinde bir araya geldi. Acar, yönetim ile süper lig ve dinar spor hakkında bilgi alışverişi ve istişarede bulundu. Dinar Belediye spor U17 futbol takımının lider, A takımının ise 5. sırada olduğunu belirten Kulüp Başkanı Muammer Mazlum, Afyonkarahisar’da yapılan il güreş şampiyonasında serbest ve grekoromen dallarda 11-13 ve 13-15 yaş gurubu öğrencilerin derce yaparak il şampiyonu olduğunu belirterek Başkan Acar’a, Güreş Antrenörleri; Cemalettin Bozkurt’a, Baki Öztürk’e ve emeği geçenlere teşekkür etti.