BAŞKAN ACAR İYİ PARTİ İL KONGRESİNE KATILDI

• 12 Mart 2018
BAŞKAN ACAR İYİ PARTİ İL KONGRESİNE KATILDI

Belediye Başkanı Saffet Acar, İYİ Parti İlçe Başkanı İbrahim Acar ve Dinar İYİ Parti ilçe yönetimi Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen il kongresine katıldı.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığının genel kongresinde Erdal Gümüş, il başkanlığı görevine seçildi, gerçekleştirin kongreye İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ’da katıldı. Kongre divanı Ömer İbrahim Sayın’ın Başkanlığı’nda; Havvana Gencer, Saffet Acar, Okşan Ulusoy Efe’den oluştu.

İl Yönetim Listesi

Erdal Gümüş’ün İl Başkanlığı’nda; Zekeriya Okyar, Mehmet İnkaya, Adnan Şenol, Bahadır Oğuz, Celal Bursalıoğlu, Eyüp Hasırcıoğlu, Eftal Durmuş Şahinuç, Harun Sağlam, Hülya Kabıman, İbrahim Can Arıcan, İrfan Sepin, Mustafa Kumartaş, Nazmiye Kılçık, Ömer Eryeşil, Ramazan Eryıldız, Muhammet Mustafa Mısırlıoğlu, Selcen Taşçı, Sevgi Ayar, Selim Tokatlı, Şerife Tıkır, Ertan Altıntaş, Mustafa Balkır, Erkan Lafçı, Kadir Delikanlı, Onur Doğan, İsa Çağa, Ayşegül Kamışçı, Müseher Yılmaz, Nazife Lafçı, Kenan Köken, Yalçın Düzağaç, Canan Yuran, Cemal Yılmaz, Mustafa Baştuğ, Ömer Karaağaç, Münüse Uza, Seval Tat, Necla Baykara, Selahattin Mühsürler, Mithat Uç, Mehmet Başpınar, Ali Alhan yönetim kurulu üyesi seçildi.

Haber: Türkeli/Afyonkarahisar