Başkan Acar, Kabir Ziyaretine Gelenler İle Bayramlaştı

• 14 Haziran 2018
Başkan Acar, Kabir Ziyaretine Gelenler İle Bayramlaştı

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, asri mezarlığa kabir ziyaretine gelen vatandaşlar ile bayramlaştı.

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, her bayram arifesi olduğu gibi bu Ramazan Bayramı arifesinde de ilçemiz asri mezarlığında kabristana gelen tüm vatandaşlarla sohbet ederek vatandaşların bayramını kutladı. Yoğun bir kalabalığın olduğu arife gününde Başkan Saffet Acar, belediye personeli ile birlikte asri mezarlığa vefat eden yakınlarını ziyarete gelen vatandaşların Ramazan Bayramlarını kutlayarak tebrik etti. Asri mezarlık çevresi ve iç bölümünde trafiği koordine eden zabıta ekipleri aynı zamanda çıkış bölümünde bekleyerek kuran ve dua okumalarını tamamlayan vatandaşlara lokum ikramı yaptı.

Başkan Acar, kabir ziyaretine gelen vatandaşlarla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Hasan ÖZSARI dedi ki:

Ankara’da Ulaştırma. Bakanlı Sivil Havacılık Dairesinde memuriyete başlamama vesile olan, beraber çalışmaktan onur duyduğum, Ulş. Bakanlığı döneminde THY’nın Boeing 727 uçağına AFYON ismini veren DİNAR’ımızın yetiştirdiği, bende ayrı bir yeri olan eski Ulaştırma Bakanım merhum Güneş ÖNGÜT’e; Şuhut-Balçıkhasar’lı olarak diğer dualarımda olduğu gibi bu mübarek günde de Yüce Allah (c.c.) dualarımdan haberdar eylesin. Mekanı Cennet, Ruh Şad Olsun. Işıklar içinde uyu güzel insan! Ankara’dan Dinar’a selamlar. Hasan ÖZSARI