Başkan Acar personelinin yeni yılını kutladı

• 03 Ocak 2019
Başkan Acar personelinin yeni yılını kutladı

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, belediye personelinin yeni yılını kutladı.

Başkan Saffet Acar, yılbaşı sonrasında hafta mesainin başlamasıyla birlikte tek tek birimleri gezerek personelin yeni yılını kutladı. Belediye hizmet binasında ve dışarıda bulunan birimlerde bulunan tüm personele ziyarette bulunan Acar; Yazı İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, İmar Müdürlüğü, Muhasebe Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Su Ve Emlak Şefliği, Atölye Amirliği, İtfaiye Amirliği ve diğer tüm birimlerde bulunan personelin yeni yılını kutladı. Belediye hizmet binasında yer alan Halk Kütüphanesi, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Dinar Halk Sağlığı Merkezinde görev yapan personele de çalışma alanlarında ziyaret eden Başkan Acar, yeni yıllarını kutladı.

Acar, ziyarette bulunduğu belediye birimlerinde de çalışmalar hakkında bilgi aldı.