Başkan Acar Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı

• 07 Mart 2019
Başkan Acar Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Üç aylar olarak bilinen Recep, Şaban ve Ramazan aylarının birincisi olan Hicri Recep ayı’nın ilk Cuma gecesi Regaip kandilidir. Bu aylar dini duygularımızın yoğunluk kazandığı şefkat ve merhamet duygularımızın güçlendiği aylardır. On bir ayın sultanı olarak bilinen ramazan ayına yaklaştığımız bu kutlu günlerde fakir ve yoksullara yardım elini uzatıp kardeşliğimizi daha güçlendirdiğimiz, dualarımızın kabul olduğu, hatalarımızdan arınıp kendimizi Allah’a en yakın hissettiğimiz dönemlerdir. Dinarlı hemşehrilerimin, Regaip kandillerini tebrik eder, tüm insanlığa, ülkemize ve Dinarlı hemşehrilerime hayırlı olmasını Yüce Allah’tan Niyaz ederim.

Saffet Acar

Dinar Belediye Başkanı