BAŞKAN ACAR YAZ OKULUNA ZİYARETTE BULUNDU (VİDEOLU)

• 05 Ağustos 2016

BAŞKAN ACAR YAZ OKULUNA ZİYARETTE BULUNDU

Dinar Belediyesi Kapalı Spor Salonu tesislerinde öğrencilere yönelik ücretsiz yaz spor okulu faaliyetleri devam ediyor.

Sekiz ayrı branşta 7 – 14 yaş arasında ki öğrencilere verilen ücretsiz yaz spor kurslarına Belediye Başkanı Saffet Acar ziyarette bulundu. Yaz spor okulunda ki sportif faaliyetler; Basketbol, Voleybol, Futbol, Güreş, Boks, Jimnastik, Akıl ve Zekâ Oyunları, Badminton-Masa Tenisi, Kort Tenis, Zihinsel ve Bedensel Engelliler Spor Faaliyetleri. Başkan Acar, Tesis amiri İbrahim Gökçe’den ve branş öğretmenlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Acar yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi; “Sizleri kutluyorum, yaz tatilini en güzel şekilde değerlendiriyorsunuz. Spor, insan hayatında son derece önemlidir, hem zekâ olarak hem ruhen ne yapıyorsunuz? Burada dinleniyorsunuz. Değerli öğretmenlerimizin sayesinde spor anlamında iyide eğitim alıyorsunuz. Sadece spor değil, burada birlik ve beraberlikte olduğunuz süre içerisinde hem paylaşmayı hem birlikte yaşamayı hem de ayakta durmayı öğreniyorsunuz. Dolayısı ile bu yaz tatilini boşu boşuna geçirmediğiniz için hem anne babalarınızı hem de sizleri kutluyorum, sizlere başarılar diliyorum. Bu imkânı bizlere sağlayan değerli öğretmenlerimi de kutluyorum.” Dedi

Başkan Saffet Acar branş öğretmenleri ile birlikte ücretsiz yaz spor kursuna katılan tüm öğrencilere Şapka ve Tişört hediye etti. Başkan Saffet Acar, Tesis amiri İbrahim Gökçe ve Zabıta Personeli Şemsi Er ile birlikte Suçıkan yüzme havuzlarına giderek, yüzme kursu öğrencilerine de tişört ve şapka dağıttı.

sporokuluyüzmeh (2) sporokuluyüzmeh (3) sporokuluyüzmeh (4) sporokuluyüzmeh (5)