BAŞKAN ACAR YENİ AÇILAN YOLLARI İNCELEDİ

• 25 Eylül 2017
BAŞKAN ACAR YENİ AÇILAN YOLLARI İNCELEDİ

Otogar Mahallesi ve Hürriyet Mahallesinde yol açma çalışmaları tamamlandı.

Otogar Mahallesi KYK Yurdu yanında bulunan 112 Toplum Sağlığı Merkezi (TSM) bölgesinde ve Otogar Mahallesi Demir Sokak ve beraberinde ki 3 sokak yollarında belediye ekipleri ve araçları tarafından altyapı ve düzenleme çalışması yapıldı. Yapılan çalıma sonrasında Belediye Başkanı Saffet Acar beraberinde bulunan Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Fen İşleri Müdürü Ertuğrul Tuncoğlu ve Atölye Amiri Ercan Karagöz ile birlikte çalışması biten yollarda incelemelerde bulundu. Başkan Acar, Fen İşleri Müdürü Tuncoğlu’ndan ve Atölye Amiri Karagöz’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Alınan bilgiye göre, Otogar Mahallesinde asfalt serim çalışmasının başlayacağı, Hürriyet Mahallesi 112 TSM’de ise yollar da bulunan elektrik direklerinin yerlerinin değiştirilmesi sonrasında çalışma yapılacağı öğrenildi.