BAŞKAN ACAR YILBAŞINI HUZUREVİ SAKİNLERİ İLE BİRLİKTE GEÇİRDİ

• 31 Aralık 2017
BAŞKAN ACAR YILBAŞINI HUZUREVİ SAKİNLERİ İLE BİRLİKTE GEÇİRDİ

Belediye Başkanı Saffet Acar, 2018 yılbaşı programını ilçemiz Buhurcular Huzurevinde bulunan huzurevi sakinleri ile birlikte geçirdi.

Başkan Acar her yıl olduğu gibi bu yılbaşını da huzurevi sakinleri ile birlikte geçirdi. Yaşlılarımızı unutmayan Başkan Acar ile birlikte Bayanlar Meclisi Başkanı ve Eşi Günsel Acar, Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, DİTSO Meclis Başkanı Ahmet Acar ve eşi, Yazı İşleri Müdürlüğü Mehmet Kaşlı, Serkan Utku, Ülkü Tosun, İtfaiye Amiri Vedat Yılmaz eşi Melike Yılmaz ve zabıta ekipleri hazır bulundu. Başkan Saffet Acar ve Bayanlar Meclisi Başkanı Günsel Acar tarafından huzurevinde kalan yaşlılarımıza çeşitli hediyeler takdim edildi. Başkan Saffet Acar her yılbaşını burada geçirdiğini belirterek kendilerini kabul ettikleri için teşekkür etti. Huzurevi binasında bulunan asansörün bozuk olduğunu öğrenen Acar not aldırarak en kısa içinde yapılacağını ve Demans hasta nakil ambulansının da her zaman hizmetlerinde olduğunu söyledi. Yapılan ikramlar ve sıcak bir atmosfer içinde geçen program sonrasında ziyaret sona erdi.