BAŞKAN ACAR’DAN 103 PERSONELE SENDİKA

• 09 Mayıs 2018
BAŞKAN ACAR’DAN 103 PERSONELE SENDİKA

Zabıta müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan ve kadroya giren temizlik personeli Belediye Başkanı Saffet Acar’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

24 Aralık 2017 Tarihli Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile geçici statüden daimi kadroya geçen personel, Acar’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Yapılan görüşmede Başkan Acar, KHK ile belediye bünyesine kadroya giren personelin diğer kadrolu personel ile aralarında hiçbir fark olmadığını, taşerona kadro gelmesine sevindiğini ve bu kapsamda kadroya girmeye hak kazanan 103 personelin en kısa zamanda sendika sözleşmesi ile ilgili çalışmaların yapılacağını beyan ederek tüm personele hayırlı olması temennisinde bulundu.