BAŞKAN ACAR’DAN 2016 – 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

• 18 Eylül 2016
BAŞKAN ACAR’DAN 2016 – 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla ilgili bir mesaj yayınladı.

2016-2017 eğitim ve öğretim yılı programına başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Geleceğimizin istikbali olan miniklerimiz de aynı heyecan ve coşku ile hayata ilk adım atmanın atmosferini velileri ile birlikte yaşıyorlar.

Çocuklar bizim geleceğimizdir, geleceğimizi çağdaş ve modern bir teknolojik sistemle hazırlamak başta öğretmenlerimizin ve biz velilerin en önemli görevidir. Temeli saygı, hedefi ve gayreti azim olan eğitim sürecinin sonu daima başarı olur. Vahiy olarak ilk inen ayet “Oku” ve Büyük Önder Atatürk’ün “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir” sözünü idrak ederek, okul dışında da çocuklarımızın öğretmenleri biz olmalıyız.

Çocuklarımızın eğitimine hayatlarını adayan öğretmenlerimize, geleceğimizin güvencesi ve teminatı olan çocuklarımıza ve onların değerli ailelerine en içten sevgi ve başarı dileklerimi sunuyor, yeni eğitim öğretim yılının tüm toplumumuz için hayırlı olmasını diliyorum.

Saffet Acar

Dinar Belediye Başkanı