Başkan Acar’dan 7 Şehit Askerimiz İçin Taziye Mesajı

• 04 Ekim 2018
Başkan Acar’dan 7 Şehit Askerimiz İçin Taziye Mesajı

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar Batman Hasankeyf ilçesinde hain terör örgütü pkk tarafından şehit edilen 7 kahraman askerimiz ile alakalı bir taziye mesajı yayımladı.

Hain terör örgütünü lanetleyen Başkan Acar Mesajında şunları söyledi, “Batman’ın Hasankeyf ilçesinde yol yapım çalışmasının emniyetini sağlayan askerlerimizin bulunduğu zırhlı askeri aracın geçişi sırasında PKK’lı teröristler, asfaltın altına tuzakladıkları el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucunda 1 astsubayımız, 6 uzman çavuşumuz olmak üzere 7 askerimiz şehit oldu.2 askerimiz de ağır yaralandı. Şehit olan kahraman askerlerimize yüce Allah’tan rahmet ailelerine ve aziz Türk Milleti’ne baş sağlığı diliyorum” dedi.