Başkan Acar’dan Dinar Belediye Spora Destek

• 11 Şubat 2019
Başkan Acar’dan Dinar Belediye Spora Destek

Dinar Belediye Spor ile İscehisar Spor ile kendi evinde karşı karşıya geldiği futbol maçını Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar tribünden takip etti.

Dinar Belediye Sporun 1-0 mağlup ettiği karşılaşma centilmenlik içerisinde gerçekleşti.

Dinar Belediye Bandosunun da takımımıza yoğun destek verdiği maç öncesinde soyunma odasına giderek oyunculara moral veren Belediye Başkanı Saffet Acar şunları söyledi, “Sizlerin en iyi şekilde mücadele edeceğinize inancım tamdır. Centilmenlik içerisinde futbol oynamanızı ve kazanmanızı bekliyoruz. Sizlere her zaman destek olacağız” dedi.

Başkan Acar’ın konuşmasından sonra soyunma odasında sahaya çıkan Belediye Sporumuz İscehisar Sporu 1-0 yenmeyi başardı.