BAŞKAN ACAR’DAN ODA BAŞKANI ÖZDEMİR’E TAM DESTEK

• 27 Aralık 2017
BAŞKAN ACAR’DAN ODA BAŞKANI ÖZDEMİR’E TAM DESTEK

Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve Başkan Adayı Burhan Özdemir ve ekibi Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ı makamında ziyaret etti.

Dinar’da 2018 Yılı Ocak ayında yapılacak esnaf ve sanatkârlar odası seçimi nedeniyle Oda Başkanı ve Başkan Adayı Burhan Özdemir, Başkan Saffet Acar’dan desteklerini istedi. Başkan Özdemir, 6 yıldır başkanlık yaptığı esnaf ve sanatkârlar odasına kendi binasını kazandırdığını belirtti. Özdemir konuşmasında şunları söyledi; “6 yıllık başkanlık süremiz içerisinde kendi oda binamızı kazandık. Şimdiki esnaf odası yanında bulunan sebzeciler odası ve Dinar Esnaf Kefalet Kooperatifi binaları satıldı, esnaf ve sanatkârlar odası yönetim binası ise başkanlığımız sayesinde bizde kaldı. Dinarımızda oda esnafımızın geleceği için başkanlığını yaptığımız odamızda, siyasi gruplaşma yapmadık ve tüm esnafımıza eşit davrandık. Ocak ayında yapılacak seçimde de Dinarlı esnafımızın teveccühü ile tekrar başkanlık seçimini kazanırsak bu çizgide devam ederek tüm Dinarlı esnafımızın haklarını siyaset gütmeden savunmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Yapılan ziyaretten memnuniyetini belirten Belediye Başkanı Saffet Acar, yapılacak olan seçimde yanlarında olacağını ve tam destek vereceğini ifade etti.