BAŞKAN ACAR’DAN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

• 18 Ocak 2018
BAŞKAN ACAR’DAN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Eskişehir’den eğitim amaçlı kalkan CASA tipi askeri eğitim uçağı Isparta Yalvaç’ta düştü. TSK eğitim uçuşu yapan Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait uçağın ilçenin Kaşıkara bölgesinde düştüğünü, üç askerin şehit olduğunu açıkladı. Şehitlerin isimleri belli oldu. Düşen uçakta şehit olan askerlerin Hava Pilot Binbaşı Ümit Karamustafa, Hava Pilot Yüzbaşı Ali Şahin Odabaşı ve Hava Uçak Bakım Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Kadir Arlı olduğu açıklandı.

Belediye Başkanı Saffet Acar, vahim kazada hayatını kaybeden şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk Milletine başsağlığı diledi.