BAŞKAN ACAR’DAN ÜCRETSİZ ÇOCUK ŞENLİĞİ (13-14-15 NİSAN)

• 13 Nisan 2018
BAŞKAN ACAR’DAN ÜCRETSİZ ÇOCUK ŞENLİĞİ  (13-14-15 NİSAN)

BAŞKAN ACAR’DAN ÜCRETSİZ ÇOCUK ŞENLİĞİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından 3 günlük çocuk şenliği yapılacak.

Çocukların gönüllerince eğlenebilecekleri bir oyun grubunun 3 gün boyunca 3-13 yaş arasındaki çocuklara hizmet vereceğini belirten Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, çocukların mutlu olmaları ve onları mutlu görünmelerinin önemli olduğunu söyledi.

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Başkan Acar, bugüne kadar çocuklara ve onların eğitimlerine önem verdiklerini belirtti.

Başkan Acar, “Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onların en iyi şekilde yetişmeleri, en iyi şekilde eğitim almaları bizim için önemlidir. Çocuklarımızın bir at yarışına hazırlandıkları gibi sınavlara hazırlandıkları gönümüzde onların birkaç gün de olsa eğlenmeleri de hakları olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle ders ve sınav streslerinden uzaklaşmaları için 3 günlük bir ücretsiz çocuk şenliği düzenledik” diye konuştu.

Balonköy Şişme Oyun Grupları tarafından belediye önüne kurulacak olan oyun parkının 13-14-15 Nisan günlerinde Dinarlı çocuklara ücretsiz hizmet vereceği bildirildi.