BAŞKAN ACAR’IN DESTEĞİ İLE YILSONU BALE RESİTALİ DÜZENLENDİ

• 30 Aralık 2017
BAŞKAN ACAR’IN DESTEĞİ İLE YILSONU BALE RESİTALİ DÜZENLENDİ

Dinar’ı baleyle tanıştıran Nataliya Gorelova Bale Sanat Merkezi yılsonu resitali ile bale severlere unutulmaz saatler yaşattı. Resitallerin ilki 26 Aralık Salı akşamı Isparta’da Moda Park Kongre ve Düğün Salonunda sergilendi. İkincisi 28 Aralık Perşembe günü Belediye Başkanı Saffet Acar’ın desteği ile Dinar Belediye kültür merkezinde sergilenen yılsonu resitaline Dinar’lı hemşerilerimiz büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 1000 kişinin takip ettiği yılsonu gösterisinde Dinar ve Isparta’dan minik balerinler yetenekleriyle göz doldurdu. Misafirleri ve öğrencilerle birebir ilgilenen Bale Eğitmeni Nataliya Gorelova, 10. Yılında muhteşem bir gösteri sunmanın mutluluğunu yaşadı. Belediye Başkanı Saffet Acar’ın şehir dışında olması nedeniyle programa Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek katıldı. Programa ilgi ise çok yoğun oldu.