Başkan Nihat Sarı Türkiye Belediye Birliği Meclis Üyeliğine Seçildi

• 10 Mayıs 2019
Başkan Nihat Sarı Türkiye Belediye Birliği Meclis Üyeliğine Seçildi

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Türkiye Belediyeler Birliği’nde (TBB) ilimizi temsil edecek olan TBB Meclis Üyeliğine seçildi.

Türkiye Belediyeler Birliği’nde (TBB) ilimizi temsil edecek olan TBB Meclis Üyeleri, Rehberlik Araştırma Merkezi’nde yapılan toplantıyla belirlendi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek başkanlığında yapılan toplantıda, divan heyetine sunulan tek liste üzerinden yapılan açık oylamada, 6 asil, 3 yedek TBB Meclis Üyesi seçildi.

İlçe ve belde belediye başkalarının katıldığı toplantıda, Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Türkiye Belediyeler Birliği’nde ilimizi temsil edecek TBB Meclis Asil Üyeliğine seçildi.