BAŞKAN SAFFET ACAR’DAN “YAŞLILARA SAYGI” ZİYARETİ

• 23 Mart 2018
BAŞKAN SAFFET ACAR’DAN “YAŞLILARA SAYGI” ZİYARETİ

Belediye Başkanı Saffet Acar, Mart ayında gerçekleşen Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle huzurevine ziyarette bulundu.

Her yıl 18 – 24 Mart arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Başkan Saffet Acar, ilçemizde ki Buhurcular Huzurevinde bulunan yaşlılarımıza saygı ziyaretinde bulundu. Acar yapılan ziyarette başta Huzurevi Başkanı Aynur Toker’in, huzurevi yönetiminin ve binada ikamet eden tüm yaşlılarımızın yaşlılara saygı haftasını kutlayarak tebrik etti. Başkan Acar günün önem ve anlamına binaen yaptığı konuşmada, huzurevinin ve huzurevinde ikamet eden huzurevi sakinlerinin her zaman yanlarında ve emirlerinde olduğunu dile getirdi. Zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından tüm yaşlılarımıza çeşitli hediyeler takdim edildi.