Başkan Sarı, Ankara’da Türkiye Belediyeler Birliği Toplantısına Katıldı

• 14 Haziran 2019
Başkan Sarı, Ankara’da Türkiye Belediyeler Birliği Toplantısına Katıldı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) 2019 yılı dönem başı olağan meclis toplantısı ve Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği 2019 yılı olağan meclis toplantısına katıldı.

Türkiye Belediyeler Birliği(TBB) Meclis Toplantısı

Ankara’da toplanan TBB Meclisine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, belediye başkanları ve meclis üyeleri katıldı. Toplantıda, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve encümen üyesi seçimleri yapıldı, mevcut başkan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeniden Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı koltuğuna oturdu.

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Toplantısı

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği 2019 Yılı Olağan Meclis Toplantısı, Ankara Green Park Otel’de gerçekleştirildi. Birliğe üye olan 110 belediye başkanının hazır bulunduğu toplantıya, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’da katıldı.

Milletvekillerine Ziyaret

Toplantıların ardından, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’e ziyarette bulunuldu. Ziyaretlerde, yapılacak olan yatırımlar hakkında istişarelerde bulunuldu.