Başkan Sarı Antalya Yörex Fuarını ziyarette bulundu

• 28 Ekim 2019
Başkan Sarı Antalya Yörex Fuarını ziyarette bulundu

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği desteğiyle Antalya Ticaret Borsası organizasyonu olarak 23-27 Ekim tarihleri arasında Antalya Expo’da düzenlenen Antalya Yörex fuarını ziyarette bulundu.

YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı organizasyonunda ilçemizi temsilen Dinar Ticaret Odasının açmış olduğu standa ziyarette bulunan Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “İlçemizin yöresel ürünlerinin tanıtılmış olduğu standımıza vatandaşlardan ilginin fazla olması beni mutlu etti. Standa ziyarete gelen vatandaşlarımızla sohbetimizin akabinde Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır bey ile sohbet ederek fuar hakkında istişarelerde bulunduk. Antalya’da yaşayan ve Antalya’ya fuara gelen hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.