Başkan Sarı, Başbuğ Alparslan Türkeş İçin Lokma Döktürdü

• 05 Nisan 2019
Başkan Sarı, Başbuğ Alparslan Türkeş İçin Lokma Döktürdü

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in 22. ölüm yıl dönümü nedeniyle lokma hayrı ve mevlit okuttu.

Ulucami önünde düzenlenen etkinliğe Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı başta olmak üzere AK Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er, MHP Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan, Belediye Meclis Üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı Ertuğrul Çetin, partililer, ülkücü gençler ve vatandaşlar katıldı.  Başkan Nihat Sarı, yaptığı açıklamada, “Bilge lider değerli devlet büyüğümüz ve Türk Dünyasının son Başbuğu Sayın Alparslan Türkeş’i bir kez daha rahmet, minnet ve özlemle andığımız bugünde kutsal kitabımız Kur’anı Kerim rehberliğinde Başbuğumuzun ilkeleri doğrultusunda milli kültür ve değerlerimize her zaman sahip çıkacağız. Onun vefatının yıldönümünde böylesine güzel bir etkinlik düzenledik. Allah kabul etsin, mekânı cennet olsun. Ruhu şad olsun.” dedi.