Başkan Sarı Dinar Belediye Spor Antrenmanına Katıldı

• 07 Ağustos 2019
Başkan Sarı Dinar Belediye Spor Antrenmanına Katıldı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Dinar Belediye Spor ’un yeni sezona hazırlık antrenmanlarına katıldı.

Dinar Belediye Spor 2019-2020 Afyonkarahisar Süper Amatör Ligi için antrenman hazırlıklarına başladı. Başkan Sarı ziyarette yaptığı konuşmasında, “Dinar Belediye Spor’ un hak ettiği yere gelmesi için belediye olarak maddi ve manevi yönden her zaman destek olacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum. Dinar Belediye Spor yönetimine, antrenörümüze ve antrenmanlara katılan sporcularımıza yeni sezonda başarılar diliyorum. İnşallah güzel sonuçlar ile sezonu bitireceğimize inanıyorum.” dedi.

Konuşması sonrasında Başkan Sarı, Antrenör eşliğinde yapılan antrenmanı izledi.