Başkan Sarı Kapalı Spor Salonunu Ziyaret Etti

• 07 Ağustos 2019
Başkan Sarı Kapalı Spor Salonunu Ziyaret Etti

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı kapalı spor salonunu ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Sarı’nın yaptığı ziyarette Dinar Belediyesi Spor Eğitmeni Barış Menekşe tesiste yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Eğitmen Menekşe, tesiste gerekli olacak tüm spor aletleri ve ekipmanların bulunduğunu, 2019 yılı içinde yaz spor okulunda Futbol, Basketbol, Voleybol, Badminton, Masa Tenisi, Güreş, Boks, Karate ve Halk Oyunları kurslarının profesyonel eğitmenler tarafından verildiğini belirterek, Belediye Başkanız Nihat Sarı’ya spora ve sporculara vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ise ziyaret sırasında yaptığı açıklamada; “Hayatı güzelleştiren ve keyifli kılan spor merkezleri aynı zamanda geleceği şekillendiren mekânlardır. Bu bakımdan insanları birbirine yaklaştırır ve sağlıklı bir yaşama ulaşmanın en güzel adresleridir. Spora ve sporcularımıza desteğimiz her zaman devam edecektir.” dedi.

Yapılan ve yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi aldıktan sonra Başkan Sarı, spor salonunda bulunan vatandaşlar ile de sohbet etti.