Başkan Sarı Kurban Pazarını Ziyaret Etti

• 10 Ağustos 2019
Başkan Sarı Kurban Pazarını Ziyaret Etti

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Kurban Bayramı arifesinde ilçemizde bulunan kurban pazarına giderek kurban satış yerlerine ziyarette bulundu.

Küçük ve büyük baş hayvan satış bölümlerindeki esnaflar ile görüşen Başkan Sarı, esnafların ve vatandaşların hal ve hatırlarını sordu. Vatandaşlarımız ise yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyetlerini dile getirerek bazı isteklerde bulundular.  AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Uysal ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Adnan Güzeldal ile birlikte kurban satış yerlerini ziyaret ederek vatandaşlara hayırlı bayramlar temennisinde bulunan Belediye Başkanımız Nihat Sarı ise kurban bayramı nedeniyle vatandaşlarımızın kurbanlıklarını rahatça alabilmeleri için belediye olarak tüm çalışmaların yapıldığını, ise en kısa zamanda isteklerinin yerine getirileceğini belirtti.

Zabıta amirliğine bağlı ekipler tarafından kurban pazarı girişi yollarında trafiği yönlendirilerek, giriş ve çıkışları rahatlattı.