Başkan Sarı Otizm Farkındalık Günü Etkinliğine Katıldı

• 05 Nisan 2019
Başkan Sarı Otizm Farkındalık Günü Etkinliğine Katıldı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Özel Dinar Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen “Dünya Otizm Farkındalık Günü” etkinliğine katıldı.

İlçemizde faaliyet göstermekte olan bir kafede düzenlenen etkinliğine Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, Kurum Müdürü Yaşar Uğur, çok sayıda kurum amiri otizmli bireyler ve aileleri, öğrenciler, gönüllü gençler ve vatandaşlar katıldı. Programda konuşan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı yaptığı konuşmasında; “Otizm yaşamın ilk yıllarında fark edilebilirse olumlu anlamda gelişmeler yaşanabilen bir rahatsızlık. Dolayısıyla bizde buna dikkat çekmek ve otizmle ilgili farkındalık oluşturmak için bugün gerçekleştirilen etkinliğe katıldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanı Nihat Sarı öğrencilerle birlikte pasta keserek onlarla sohbet etti.